1. Hold et familiemøde

Et familiemøde er godt og sundt og virkelig familie-agtigt. Men husk – når du spørger, kan du risikere at få svar!

En aften for nyligt satte vi alle børnene ned omkring hyggelig lasagne, og bad dem fortælle både gode og svære ting ved at være en del af vores patchworkfamilie. Og når når man spørger, skal man også være klar til at høre svarene. ALLE svarene. Og ros til vores børn – de var virkelig gode til at åbne op og lægge svesken på desken.

Det var en lettere shaky mig, der hævede familiemødet. Men børnene – de var lette som fjer og stemningen gik fra let presset til nærmest overgearet, efter de havde haft mulighed for at lette deres hjerter. Og aftenen blev afsluttet med at fortælle gyserhistorier efter tur i mørket.

All-woolpower

2. Lave Parcour på… alt

Jeg kommer nok altid til at se på de her stunts gennem sprækken mellem mine to fingre. Men jeg tænker også, at hvis jeg var barn igen, ville jeg også flyve!

Parcour

3. Tage den uofficielle vej ned af Styrte(!)bakkerne

Styrtebakkerne hedder den lodrette klippevæg i Ekkodalen på Bornholm (Ret sjovt at vi med en smule overdrivelse kalder en bakke for Himmelbjerget, men synes vi skal downgrade ved at kalde denne klippe for Styrte”bakkerne”!

Og hvorfor dog tage den nemme sti ned af Styrtebakkerne, når man kan skabe lidt spænding i hverdagen og finde en alternativ vej. Med Casper i spidsen tog vi selvfølgelig den spændende vej, og Isabel, der generelt satte sin krop på prøve denne efterårsferie (bla. ved at blive bidt i ansigtet af en hund, og sætte sin albue på brændeovnen), valgte en særlig alternetiv nedstigning, da hun snublede og var lige ved at tage den hele vejen med på maven, inden ninja-mor fik fat i hendes ben.

IMG_7864

Blog13

4. Tage på spontan nattetur et sted du aldrig har været før

Vi vidste godt, at vi ikke kunne blive væk på den korte strækning vi gik på stranden ved Snogbæk i mørke. Men det nåede alligevel at kilde lidt i maven, da vi bare overhovedet ikke, kunne se i mørket, hvor vi kom fra, selv med lygter. Jeg er vild med natteture, og vi har tagt nogle stykker dette efterår.

Nattetur

5. Tage en badetur i havet

Og husk for Guds skyld en tur i saunaen bagefter!

DSC_2851

Facebookgoogle_pluspinterest