Jeg skal tale om alle de fejl jeg begår – foran virkelig mange mennesker

Jeg er blevet overtalt til at holde et oplæg LIVE for en meget stor samling mennesker sammen med min kollega Eric Ziengs.

Altså overtalt af mig selv. For min automatpilot siger per default “Øh tak, men nej tak”, når jeg bliver spurgt om den slags. Jeg er nok lidt slem til at gemme mig her bag min skærm med mine bogstaver.

Vi skal tale om fejl, som vi har begået på de sociale medier.

Altså ikke sådan nogen ‘ups-jeg-kom-til-at-dele-et-nøgenbillede-på-Facebook-fejl. Fejl, vi har lavet i vores professionelle arbejde. Men det er jo stadig lidt grænseoverskridende på nøgen-måden, synes jeg.

Så netop derfor har jeg sagt Ja tak.

De der automatpiloter er jo sjældent dem, der flyver de sjoveste steder hen, så jeg tænker, jeg skal udfordre min komfortzone en my.

Jeg skriver ikke så meget om mit arbejde her på bloggen. Men jeg har skam et rigtigt arbejde med løn og det hele, og det fylder en ganske stor del af mit liv. Jeg er (ansat som) journalist hos Bolius boligejernes videncenter og skriver en masse om hus og have.

Og så er jeg også Facebookredaktør, og det er her alle de føromtalte fejl bliver begået, og altså nu skal luftes for et hav af professionelle kommunikatører. Det skal nok blive sjovt.

Hvis du vil høre os, kan du tilmelde dig her

(P.S. Fandt lige mig selv på speakerlisten klods op af navne som Margrete Auken og Thomas Bigum. Det dulmer ikke nerverne.)

Speakers til social media week

 

 

 

 

Facebookgoogle_pluspinterest

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Ej, hvor sejt.
    – Og endnu sejere du slog automatpiloten fra. Jeg håber det gik godt 🙂

    • Rikke Berg

      Tak Jacob 🙂 Det gik godt. Ja autopiloterne skal udfordres ind i mellem 😉

Skriv et svar