Min bog er udgivet! (Det tog mig kun 5 år)

 

Da jeg var gravid med min yngste datter startede jeg en blog. Projekt barsel hed den, og den handlede basicly om min egen navle.

Men så viste det sig, at min navle lignede mange andre barselens mødres navle ret meget. Og pludselig var det et helt lille fællesskab, hvor min voksende læserskare var med til at fortælle historen om en helt almindelig ualmindelig barsel.

Jeg bloggede i et år. Så startede jeg på arbejde. Og tænkte ofte på at udgive bloggen som bog. Men hvornår får man lige tid til det? Og hvordan udgiver man lige en bog? Og det var jo meget personligt og alt sådan noget…

Og sådan gik fem år. Og så en dag sendte jeg den redigerede blog til min kæreste.

Og Han var færdig af grin. På den gode måde altså.
Og så gik det stærkt, for min søde kæreste er en mand, der gerne rider uden saddel for at komme ud over stepperne, og i løbet af to dage havde han sat bogen op for mig og udgivet den i iTunes bookstore.

Og den ligger nr. 1 i sin kategori på iTunes!

Du kan se et uddrag fra bogen og købe den her til 25 kr.

20140805-101842-37122538.jpg

 

Og så har den allerede fået en super fin anmeldelse af Vores Børn! Juhuuu 🙂

20140805-101934-37174291.jpg

Facebookgoogle_pluspinterest

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Du er så mega sej, Rikke. DEN skal jeg læse, når jeg engang skal på barsel!

  2. Rikke Berg Fieschi

    Tusind tak Steph, det var sødt sagt 🙂 Håber du snart skal på barsel! 😉 Og når du har læst den, så giv mig endelig feedback!

Skriv et svar