Rikke SkyeMit navn er Rikke Berg

Jeg er 39 år

Jeg har 4 børn –  2 biobørn, Pascaline på 11 og Isabel på 8, og 2 bonusbørn Silas på 13 og Bjørg på 10.

Jeg er kæreste med min mit livs store kærlighed, Casper.

Vi bor allesammen sammen i vores lille drømmehjem, som bestemt ikke er kommet til os gratis.

At flytte to familier sammen har krævet et stort forarbejde. Vi har kæmpet for vores store sammenbragte familie. Og nu hvor vi endelig bor sammen som en stor flok, tror jeg, at vi ind i mellem går lidt amok i hygge og stearinlys. Vi har været meget igennem, og nu skal den have max gas på hyggefronten. Det synes vi, at vi har fortjent!

Jeg arbejder som tekstforfatter på  web- og dialogbureauet Magnetix, før det som onlinejournalist hos boligejernes videncenter Bolius – og laaaangt inden det  i tv branchen som konceptudvikler og pr-medarbejder. Jeg har været vidt omkring, men det, jeg elsker mest, er at skrive.

Derfor er jeg også pavestolt over sammen med Casper at have udgivet bogen Tag ud med dine børn. En drøm, vi har arbejdet hårdt på. Og forhåbentlig en af mange fremtidige bøger.

I min fritid rider jeg, ridning er i det hele taget en passion alle pigerne i vores patchworkfamilie er bidt af. Jeg kører også mountainbike sammen med Casper. Det er en dejlig kæresteting, som giver os mange fantastiske oplevelser. Og så står vi allesammen på ski, og tager på ture i naturen, både med alle børnene og på kæresteture bare Casper og jeg.

Her på bloggen skriver jeg mest om vores ture med og uden børn, og hvorfor vi tager på dem. Om vigtige hverdagsting. Og om de projekter, der fylder i mit liv lige nu.

Jeg blogger også på mtb-liv.dk.

 

Kh Rikke

Skriv til mig på rikkebergnu@gmail.com

Følg mig også på Instagram, Facebook og Twitter